1 Läs mer >>
Skolan valde ut 4 elever som får åka till Finland i en vecka och jag var en av dom. Vi träffades 8.30 vid stationen för att sedan samåka till Arlanda. Efter att vi hade checkat in satte vi oss ner och köpte fika och hade det mysigt. Kl 10.30 lyfte planet och vi var påväg. Vi landade 11.30 (12.30 Finlands tid) och därefter behövde vi vänta på en buss som sedan skulle ta 2h. Alla vi halvsov genom hela resan. När vi var framme med bussen tog det 10 min att gå till hotellet som ligger mitt i centrum (vilket inte är mycket att jämföra med Uppsalas underbara centrum), hotellet är fint och mysigt, kunde varit sämre. Vi har tv, 2 stora speglar och så finns det bastu på hotellet och mataffären ligger 2 minuter bort ;) just nu ligger vi och segar på våra rum medan vi väntar på att klockan ska bli 17.30 då vi ska ut och äta på en resturang! 


Finland

0 Läs mer >>
Jag vill utomlands och resa och upptäcka saker. Jag vill ligga vid ett hav och sola, bada och bara må med människor jag älskar! Vill sitta vid en bar nära stranden med en öl i handen och vänner bredvid mig som trevligt sällskap. Jag vill shoppa och slösa massa pengar på snygga saker. Jag vill träffa en söt kille utanför Sverige och ha det mysigt och bara glömma allt annat som tynger ner en! Jag vill hajka i bergen och se ut över världen som blivit så liten där uppifrån, människorna som ser ut som myror. Allt det där vill jag uppleva, det är min dröm som SKA gå i uppfyllelse någon gång!






Dagdrömmer om bättre ...

0 Läs mer >>
Blev väckt av min syster klockan 7.20 imorse. Enda anledningen till att jag inte blev allt för sur var för att hon hade med sig frukost och kaffe från McDonalds. 


Sen bestämde vi oss för att gå in till stan för att sedan sola solarium, det blev alltså mer än en 2h långpromenad och "stekning" för att få lite färg, så uppfriskande i detta underbara väder!


Varit utan smink hela dagen och jag mår super, det är så sjukt skönt och befriande att inte använda smink, borde göra det oftare! Dags för film nu! 

Lördagskul

0 Läs mer >>
Trött och utmattad. Är inne på min andra lediga dag idag och jag bestämde mig för att åka in till skolan och plugga lite. Det var det värsta jag gjort, är trött och har ont i huvudet och vill hem! Kommer inte äta lunch heller för den delen för ingen i min klass är här så livet är på topp, hungrig och sur.. Lovade att jag skulle gå ut och ta en fika med Evelina efter skolan idag så jag behöver vänta i 4 timmar på henne, tur att jag hade en skön dag igår i alla fall. Han klippa mig, sola solarium och små handla lite och träffa Johanna som alltid förgyller min dag. Det enda positiva med att jag är i skolan just nu är att jag kan göra klart mina skoluppgifter som har väntat på mig såå länge nu och äntligen blir de gjorda. Funderar på att åka hem, köpa något gott att äta och mysa ner mig i soffan och kolla på SUPERNATURAL hela dagen och bara må. Som ni kanske vet består mitt liv av serier och det är en av anledningarna till att jag ligger efter i skolan för att jag väljer serier framför läxor. Typiskt mig att inte ha någon struktur haha.
Solen skiner och det är varmt ute, varför klagar jag egentligen? Det är snart sommar och jag är lycklig, det är bara bra att jag kommer ut ur huset och får saker gjort!
 
 
 
Om ni vill ha en bra frisör borde ni klippa er hos Frans Frisörer, de gör det superbra och jag har alltid tyckt om mitt hår efteråt. Man får valuta för pengarna!
 


 

Pluggdag

0 Läs mer >>
Det jag älskar med söndagar måste vara lugnet innan stormen a.k.a måndag och all veckostress som tillkommer. Man tar det lugnt en sista gång innan allt börjar om igen - skolan, läxor, jobb etc bara för att längta sönder till fredagen då vi blir fria igen då vi kan släppa loss och ha kul och vara lugna för ännu har vi några fria dagar att njuta av. Vi kan göra vad vi vill innan jobbet eller skolan kallar oss tillbaka till den jobbiga verkligheten.
 
Ett tips: andas, ta ett djupt andetag och slappna av, läs en bra bok eller kolla på en mysig film med någon du älskar. Gör en brunch och spendera dagen med dina vänner eller din familj. Gör det bästa av dagen så att du kan ha andas ut och njuta av livet innan skolan börjar igen.
 



 

Söndagsfrid

0 Läs mer >>
Nu börjas det igen. Tänkte börja blogga igen, starta om och göra allt rätt. Ni kommer få se min vardag, få läsa mina tankar och följa min tråkiga vardag. 
Mitt liv och sinne är fullt med kaos och mina tankar är ibland omöjliga att förstå, försöker fixa en ordning i allt kaos men det är som att försöka lära en gammal hund att sitta - nästintill omöjligt och frustrerande men det skadar aldrig att försöka.
 
 


Klara, färdiga, gå!