0 Läs mer >>
Jag börjar bli lite smårädd över framtiden och vad som kommer ske, vilka människor jag kommer ha i mitt liv etc. men på ett sätt är jag förväntansfull, allt flyter på och jag är så glad att allt är som det är. Det enda jag saknar i mitt liv är han som betyder lite extra mycket men jag har ingen stress, har allt annat så jag vet att även han kommer. Jag känner inget behov av en pojkvän just nu heller vilket gör att jag kan fokusera på vännerna runt omkring mig istället. Har blivit säker i mig själv och vem jag är, jag har även lärt mig nu vad jag förtjänar och kommer därför inte nöja mig med första bästa utan jag ska ha det bästa för mig så det är värt väntan.



Dagens tanke

0 Läs mer >>
Det är så mycket på gång just nu med jobb, skola och flytten men jag älskar det, visst ibland skulle det vara skönt att ha flera dagar då jag är ledig och bara kunna slappa med mina vänner men jag älskar det jag gör. Jag älskar att jobba och vara aktiv men än har jag inte hittad balansen mellan vila, jobb och vänner men det här är det bästa som hänt mig, någonsin och jag har hittat något som gör mig lycklig. Jag gillar Uppsala men jag älskar Stockholm och jag känner att jag ska vara här, min framtid är här men jag velar fram och tillbaka mellan livet och vännerna i Uppsala och min framtid i Stockholm. Vill inte förlora vännerna i Uppsala men ibland känns det som om ingen riktigt förstår mig. Jag vill inte vara där något mer, mår inte lika bra i Uppsala som jag gör i Stockholm. Jag har upplevt tillräckligt i min hemstad men det är dags för mig att gå vidare och jag önskar att mina vänner förstår mig och vill försöka att hålla vänskapen vid liv för de betyder allt för mig men jag måste göra detta för mig och för min psykiska hälsa då jag känner att Uppsala inte längre är min stad. Jag ser inte längre en framtid i Uppsala och det är läskigt att veta att jag kanske stannar där i alla fall för att jag inte vill förlora de fina människor jag har i mitt liv.





Studenten och allt an...

0 Läs mer >>
Idag är en sån dag då allt är bra och oavsett om jobbiga tankar kommer är dagen fortfarande bra. Jag har kommit till det stadiet i livet där jag fast jobbiga tankar finns även kan vara glad och välja bort dom. Det kommer alltid tankar flygandes mot mig som är till för att förstöra, tankar som bara bryter ner en inifrån och ut. Ibland lyckas dom men oftast lyckas jag brotta undan dessa "attacker". Det kan ta minuter eller timmar att byta ut tankarna men ju mer jag försöker ju lättare blir det. Tankarna är inte bara sånna som kommer när en är ensam utan även mitt i vardagsstressen som gör att man får svårare att koncentrera sig och fokusera på det man egentligen bör göra. Det är tankar som hemsöker ditt inre och ifrågasätter allt du gör bit för bit. Var försiktig att de inte får en hållhake på dig för de är där för att förstöra.

Slutet av veckan

0 Läs mer >>
Som få vet har jag varit i Schweiz under påsklovet för att träffa min släkt. Fick även träffa min biologiska farmor och mostrar för första gången vilket var läskigt och konstig. Tog tyvärr inga bilder från de dagarna på grund av att för mycket pågick då men kommer berätta mer om det sen, här är i alla fall lite bilder som jag hann ta!























Schweiz