0 Läs mer >>
Midsommar i år var väldigt bra! Vi var ca 30 pers som var hemma hos mig i 2 dagar (andra året i rad). Vi grillade, badade i vår pool och umgicks. Det blev kaos med så många i huset för ingen av oss var lugna utan det var liv hela tiden men vad gör det för vi hade det kul! 





















Midsommar

0 Läs mer >>
Igår jobbade jag från 10-14 sen drog jag direkt med pendeln till Stockholm och letade efter en rolig present till dina eftersom vi skulle fira henne. Mitt dummaste val den dagen var att ta på mig en kjol när det var extremt blåsigt och kallt ute. Jag bestämde mig för att leta efter ett par jeans men hittade inga jag ville ha och efter ett tag av letande hittade jag dessa 



De var supersköna och billiga, 150:- på H&M. Dock råkade jag köpa en förstor storlek pga orkade inte prova så noga så jag får lov att fixa en mindre storlek!

Fick skjuts från Tumba station av Kristan som kom och hämtade upp mig sen drog vi vidare till Dina och firade henne och kollade på vm matcherna, vi åt pratade och hade der allmänt trevligt. Valde sen att åka hem igen på natten för min säng var väldigt väldigt lockande just då haha och det är ett val jag defenitivt inte ångrar! 

Stockholm

1 Läs mer >>







Har firat fina studenter och träffat massa vänner medan och har haft det allmänt trevligt!





Efter firande på kvällen!



Skolavslutningen avslutades med en öl på stationen där efter firade vi fina Evelina som fyllde 18 men han inte ta några kort!







På Esthers utspring! Hon är extremt vacker! Esther fick ett stipendie på 1200:- från skolan på grund av bra betyg, det för tjänar du verkligen efter allt slit du lagt ner på skolan - stolt syster!



Efter Esthers mottagning hade vi det lite mysigt ute med vännerna från Tumba som kom och grattade henne!


Denna människa är min favorit! Jag älskar henne över allt annat på jorden! Hon fyllde också 18 nyss! 



Livet under blogg upp...