0 Läs mer >>
Välbehövligt när man är sjuk, är glad att choklad och kaffe finns för annars vore jag en död människa idag 

Kaffe och choklad är ...

0 Läs mer >>

Asså kolla på den! Såhär kommer min studentmössa se ut! Nöjdare kan jag inte bli, det skriver Victoria om den och jag tror jag är kär!

Student 2015

0 Läs mer >>









~ Ställen som lockar ...

0 Läs mer >>
Vem prioriterar man när man saknar flera? Vännerna, familjen eller pojkvännen/flickvännen? Hur väljer man rätt utan att såra de andra? 
Bara för att man är familj betyder det inte att man kan ta någon för givet och bara för att man är vänner betyder inte det att man kan ge dom en "väntetid" för att sen träffa dom på ens egna villkor. Samma sak gäller med pojkvännen/flickvännen enligt mig, de behöver också tid med en inte bara någon gång ibland. Sätt inte din partner på hold för dina vänners skull men strunta inte i dina vänner för din partners skull. 
Hur bollar man mellan dessa 3 faktorer utan att såra någon av dom? Hur delar man upp sin tid rätt? 
Man kan träffa sina vänner och familj med sin pojk/flickvän och samma sak med familjen men ibland vill man ju vara ensamma. Vännerna kanske inte vill umgås med din familj utan med dig. Allt detta är så sjukt jobbigt att tänka på, man kommer på en lösning som sedan inte håller. Det är omöjligt att göra alla glada men man kan väl försöka? 

Tankar som kommer ibl...

0 Läs mer >>



~~